• Subcribe to Our RSS Feed

Wijkinzicht over Wonen

Wonen is een thuis hebben, waar je met of zonder anderen wast, slaapt, eet en je je kunt beschermen tegen invloeden als kou en regen. Wonen kun je op verschillende manieren en in verschillende vormen. Belangrijk is dat er voor ieder een dak boven het hoofd is, waarin de bewoner zich veilig en thuis voelt, rustig kan slapen en in goede harmonie kan samenwonen in de buurt.

Een dak boven je hoofd hebben is een basisbehoefte. Heb je (even)geen veilige plek om te slapen, dan is het belangrijk dat de overheid hiervoor een voorzienng heeft geregeld

  • Een woning op maat: huren, kopen, bouwen, beheren, leasen
  • De woninginrichting: uw eigen klank en kleur
  • Financiële ondersteuning
  • Bewonersparticipatie

Vastgoed

Niet de stenen, maar wat er binnen de stenen gebeurd is bepalend voor de waarde van vastgoed en de waarde die het voor de maatschappij heeft. Een passende invulling van het vastgoed biedt meerwaarde voor alle betrokken partijen; eigenaar, gebruiker en samenleving. Wijkinzicht zet zich in om passende en betaalbare (maatschappelijke) voorzieningen en diensten in stand te houden en/of te realiseren. Een doelgerichte inzet van maatschappelijk vastgoed kan hierbij een kritieke succesfactor zijn.

Maak kennis met onze visie op leefbaarheid, onze aanpak, onze instrumenten en onze projecten. Natuurlijk kunt u ook direct contact leggen via info@wijkinzicht.nl of scan de QR-code via de contact pagina.

Lees verder over werken