• Subcribe to Our RSS Feed

Bestuur en Netwerk

 

Wijkinzicht Bestuur
Het bestuur van Stichting Wijkinzicht wordt gevormd door: 
WI-Willem WI-Tineke

Vanessa Holtkuile
vastgoedadviseur met passie voor een doelgerichte inzet van vastgoed om passende en betaalbare voorzieningen, activiteiten en diensten in de buurten, wijken en dorpen te realiseren.
+31(0)6 365 52 620

Willem van Santen
een kei in het doorgronden van het sociale domein en het verbinden van maatschappelijke organisaties tot samenwerking.
+31(0)6 464 44 798

Tineke Otter
innovatief voor mens- en maatschappij en een groot talent organisatieveranderingen te realiseren
+31(0)6 142 042 46

Wijkinzicht Netwerk

Het netwerk wordt gevormd door bevlogen, betrokken en ervaren leden, die het concept omarmen en er graag deel van uit willen maken om onze wereld een beetje mooier te maken.

WI-Wiro WI-Ruud

Wiro Pillen
Een consensus gerichte wijkagent, met een schat aan ervaring en ideeën over een betere en veilige buurt. Is een goede spiegel met werkbare praktische reflecties.

Ruud van Dijk
Ongelooflijke kwaliteit om in beleid en praktijk, kinderen door middel van sport zelfvertrouwen te geven en te laten bloeien.

Martijn van Duuren
Altijd op zoek naar balans in de openbare ruimte. Weet grijs en groen zo in te zetten dat buurt en bewoners gaan bloeien.

Carla Herfkens
Deze zorgprofessional kan als geen ander organisatieprocessen stroomlijnen. Ze haalt hierbij het maximale uit de mensen en daagt ze uit zaken, anders, beter of slimmer te doen.

Peter Brandwacht
Peter weet mensen direct op hun gemak te stellen. Hij bemiddelt, enthousiasmeert en verbindt makkelijk.
Zijn ruime ervaring binnen zowel het sociaal als veiligheidsdomein geven net een andere kijk op leefbaarheidsvraagstukken.

 

Dit zijn bestuursleden van andere maatschappelijke stichtingen, zelfstandige professionals, netwerkspecialisten, brainstormers, projectleiders maar tevens ook

Bewoner             Reiziger               Onderwijzer

Sporter                Avonturier         Agent

Moeder               Muzikant            Mediator

Vader                   Dichter

Verliefd               Schilder             Dromer

Ieder zijn talent en dat is precies wat we ook van u graag willen inzetten. En weet u even niet hoe dat moet, dan prikkelen we het zo, dat u zelf er mee verder kunt.

Maak kennis met onze visie op leefbaarheid, onze aanpak, onze instrumenten en onze projecten. Natuurlijk kunt u ook direct contact leggen via info@wijkinzicht.nl of scan de QR-code via de contact pagina.