• Subcribe to Our RSS Feed

Sponsorkids 3D-Project

Apr 27, 2015   //   by admin   //   News & Blogs  //  No Comments

Hoi Carina

Ik heb in januari je sponsorkinderen Suhab, Yashaswini en Lydia (nieuw) ontmoet.
Ze hadden zich allemaal op hun paasbest aangekleed. Suhab kletste redelijk voor zich uit, had overal wel een antwoord op, leuke jongen.
Yashawini is een heel erg vrolijk en ook hardlerende meid, ik hoop dat ze de kans krijgt door te leren.

Lidyia is nieuw. Een ongelooflijk sterke en krachtige meid. Vond haar wel bij jou passen. En ze heeft het zwaar in het leven. Haar vader is alcoholist en slaat haar regelmatig. Ik vroeg aan het eind of iemand nog iets persoonlijks wilde zeggen, of wat delen wat ze dwars zat, komt ze daar mee aan. Schokkend, ze vroeg me wat ze moest doen. We hebben gezorgd dat haar familie goed in de gaten wordt gehouden en we proberen vader naar een deduction program te krijgen. Ik heb haar uitgelegd dat het niets met haar te maken heeft, dat ouders altijd onvoorwaadelijk van kinderne houden, maar dat ze nooit een kind mogen slaan. En als dat toch gebeurt ze daar voor gestraft moeten worden en leren om van de alcohol af te blijven. Dit klinkt wat kort door de bocht, maar ze voelde zich wel gesterkt.
Zie hierbij een foto van hen en een collage die ik heb gemaakt. Ik stuur je ook nog wat op.

Sponsorkids1 Sponsorkids2 Sponsorkids3
Wat doen ze met je sponsorgeld?

  • Schoolmateriaal zoals , extra schoolgeld, tas, schriften
  • Regelmatige medische check up
  • Ook gaan ze naar de na schoolse opvang

In Janakiram kunnen ze ook gebruik maken van een bibliotheek. Mocht je online willen kijken hoe het met de kinderen gaat dan kun je op onderstaande link in het systeem terecht komen. Maar eigenlijk worden alle vorderingen op grote flappen in het centrum bijgehouden en twee keer per jaar aangepast in het systeem, en dan krijg ik er ook een mail over. Toch altijd leuk om ook eens op de site van CSA/christuniversity.in te kijken.
Hartelijke groet
Tineke Otter

Carina’s reactie :

Hoi Tineke,
Wat een leuke verhalen en prachtige foto’s! Leuk hoe je het heel persoonlijk aan mij terugkoppelt wat er met het geld gebeurt. Dat geeft me een goed gevoel. Maar ook heftig zeg, wat deze kinderen mee maken. Toch zien ze er alle drie krachtig, sterk en stralend uit. Wat fijn dat ze door jouw inzet kunnen studeren en daardoor betere kansen hebben.
Heel hartelijk dank!
Hartelijke groet
Carina

Leave a comment